Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Fonott kábelharisnya nyújtható 10 m x 19 mm fekete
11.779 Ft
Menny.:db

Fonott kábelharisnya nyújtható 10 m x 19 mm fekete

11.779 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

Leírás

Tartsa kábeleit rendezett és védett állapotban ezzel a kiváló minőségű fonott kábelharisnyával! Ez a nyújtható, 10 méter hosszú és 19 mm átmérőjű kábelharisnya ideális választás a kábelek és vezetékek rendszerezésére és védelmére otthoni, irodai vagy akár ipari környezetben.

Termékjellemzők:

  • Prémium minőség és rugalmasság: A fonott anyag kiemelkedő rugalmassággal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodik a különböző kábelvastagságokhoz, lehetővé téve több kábel egyidejű befogadását is.
  • Tartós védelem: A strapabíró kivitel megvédi a kábeleket a külső sérülésektől, például kopástól, húzástól vagy mechanikai behatásoktól, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva számukra.
  • Egyszerű használat: A nyitott kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű kábelrendezést. A harisnya automatikusan összezáródik, biztonságosan tartva a benne lévő kábeleket.
  • Professzionális megjelenés: A fekete szín elegáns és visszafogott, így bármilyen környezetben esztétikus megjelenést biztosít.
  • Megfelelő méret: A 10 méteres hosszúság és 19 mm-es átmérő elegendő teret nyújt vastagabb kábelek vagy több kábel együttes rendszerezésére.

Felhasználási területek:

Ez a fonott kábelharisnya ideális választás azok számára, akik rendezett, tiszta és biztonságos kábelkezelést igényelnek. Kiválóan alkalmazható számítógépes munkaállomásoknál, szórakoztató rendszereknél, adatközpontokban vagy ipari felhasználásra, ahol a kábelek rendszerezése és védelme különösen fontos.

Készletről, azonnal szállítható

Válassza ezt a fonott kábelharisnyát a megbízható kábelkezelés és hosszú távú védelem érdekében!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.