0

Szerszámok

A Speedfox széles választékában megtalálható a munkái során használt szerszámoktól kezdve az otthoni barkácsoláshoz szükséges eszközökig szinte minden. Válasszon a kedvező árú és minőségi Milwaukee, IRWIN, Festa, Stanley, Schueller vagy Den Braven szerszámaink közül!

 

A legapróbb behajtóhegyektől kezdve a vésők, kalapácsok, mérőszalagok, szikék, kesztyűk, vízmértékek, vödrök és még sok egyéb hasznos eszköz beszerezhető nálunk.

 • Behajtó Hegyek

  A behajtóhegyek, vagy más néven bithegyek az építőipari munkák egyik apró, de fontos eszközei.

  A Speedfox kínálatában megtalálhatók PZ, PH, TORX és imbusz behajtóhegyek és készletek több féle méretben, akár 10 db-os kiszerelésben! Webáruházunkban kiváló minőségű Milwaukee és IRWIN bithegyeket forgalmazunk.

 • Bontóvésők

  A bontási munkákhoz, csövek helyének kivájásához, betontöréshez vásároljon bontóvésőket a Speedfoxnál!

  Kiváló minőségű IRWIN vésőket forgalmazunk kedvező áron. A kínálatunkban megtalálható hegyes véső, ásóvéső és lapos véső is.

 • Csavarhúzók

  Csavarhúzókat a mindennapokban és az építőiparban is szinte mindannyian használunk, így a Speedfox kínálatában is megtalálható több típusban és méretben, vagy akár készletben is.

   

  Vásárolhat FESTA marokcsavarhúzót és szigetelt csavarhúzót PZ vagy csillag heggyel, és forgalmazunk kiváló minőségű IRWIN Pro Comfort csavarhúzókat is lapos, PH, PZ és TORX fejjel. A kínálatunkból nem maradt ki az imbuszkulcs készlet sem.

 • Favésők

  A favéső az asztalosipari munkákban gyakran használt, fontos eszköz, így a Speedfox kínálatában is megtalálható.

  Vásárolhat hagyományos fanyelű PROFI készletet 12 db-os kivitelben, vagy IRWIN favésőket 6 db-os kiszerelésben.

 • Fogók

  A különféle fogók használata gyakran nélkülözhetetlen a munkavégzés során, erre kínál a Speedfox megoldást a minőségi FESTA, STANLEY és IRWIN fogókkal.

   

  Vásárolhat hagyományos rabitzfogót, kombináltfogót, szigetelt fogókat, vízpumpafogót több méretben, lemezvágó ollót és csapszegvágót is.

 • Kalapácsok-balták

  A kalapácsok, gumikalapácsok és balták az építőiparban és az otthoni feladatok elvégzésében is gyakran nyújtanak segítséget, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

   

  A minőségi FESTA termékeink közt megtalálható több méretű gumikalapács fanyelű és fémnyelű kivitelben, kőtörő kalapács, ácskalapács, üvegszálas nyelű kalapács és fanyelű kalapács 100 g-tól egészen 600 g-os tömegig. Ezen kívül forgalmazunk több féle fejszét is üvegszálas nyéllel.

 • Kicsapók és jelölők

  A kicsapózsinórok és jelölő filcek a pontos munkavégzés elengedhetetlen eszközei az építőiparban.

  Vásároljon STANLEY, Schueller vagy FESTA porfestéket, különböző színű jelölő filceket, kőműves zsinórt vagy IRWIN kicsapózsinórt a Speedfoxnál!

 • Kinyomók

  A kinyomók a szilikonozás, akrilozás és PUR-habozás elengedhetetlen kellékei, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

   

  Webáruházunkban minőségi Den Braven szilikonpisztolyt, PUR-hab pisztolyt, TYTAN ECO Slim, Standard Max Caliber, PRO graphit és Soudal purhab pisztolyt és Schueller Profi/YES acél kinyomópisztolyt forgalmazunk.

   

 • Mérőszalagok

  A mérőszalagok használata elengedhetetlen a pontos építőipari munkák elvégzéséhez, de minden háztartásban is megtalálható egy ilyen eszköz, így a Speedfox kínálatából sem hiányozhat.

   

  Webáruházunkban minőségi 8 m-es Milwaukee, több hosszúságú ASTRA, IRWIN és Schueller (3m, 5 m, 8 m) mérőszalagot kínálunk csúszásmentes változatban is.

 • Munkavédelem

  A munkavédelem célja a dolgozók egészségének védelme, ezért kiemelten fontos a szabályozások betartása. A balesetek ellen munkavédelmi eszközökkel tudunk legjobban védekezni, erre nyújtanak megoldást a Speedfox termékei.

   

  Webáruházunkban minőségi Schueller pormaszkokat, kesztyűket (Allstar Cut Pro, Allstar Dune, Painstar, Grip, Labstar) kínálunk több méretben, de beszerezhet Milwaukee védőszemüveget, egészségügyi maszkot, fülvédőt és gumikesztyűt is.

 • Szikék

  A szikéket, késeket és kaparókat az építőipar szinte minden területén használják, így a Speedfoxnál is forgalmazzuk több méretben és típusban.

   

  Vásárolhat IRWIN Pro Touch tördelhető pengés kést, és hozzá szénacél tördelhető pengét, Schuller Toco Pro Ran univerzális kaparót, TOCO VIGNETTO üvegkaparót, Schuller Nippon kést, kampós pengét, Samurai vagy Farmosa vágókést pótpengével 9 mm, 18 mm vagy 27 mm-es változatban, vagy Schuller YES Univerzális kést nagy és kicsi méretben.

 • Vízmértékek-Derékszögek

  A vízmértékek és derékszögek az építőiparban végzett precíz munka elengedhetetlen eszközei, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

   

  Forgalmazunk két libellás NIVELA vízmértéket a legkisebb 400 mm-es mérettől egészen 2000 mm-es nagyságig, talpas derékszöget és alumínium derékszöget is több féle méretben, kedvező áron.

 • Adapterek

  A Speedfoxnál vásárolhat fúró adaptereket 3/8", 1/2" és 1/4"-os méretben is kedvező áron!

 • Egyéb szerszámok

  Az egyéb szerszámok közt különféle eszközöket és hasznos kellékeket talál, amelyek szükségesek lehetnek a mindennapokban, vagy a munkája elvégzésében.

   

  Vásárolhat IRWIN XPERT kézifűrészt, fémfűrészlapot, bozótvágó kést, imbuszkulcs készletet, PILANA ágvágó fűrészlapot, szeghúzót, üzemanyag kannát, Stanley G kapcsot, FESTA popszegecshúzót és hozzá több féle popszegecset is.

 • Vödrök

  A vödröket mind a háztartásban, mind az építkezéseken sokat használjuk, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

  Vásároljon Den Braven építési vödröket kiöntővel több méretben (5 l, 12 l, 20 l) és hozzá súrolókefét is!

 • Lámpák-Fejlámpák

  A sötét helyeken történő munkához, vagy éjszakai munkavégzéshez használjon LED lámpákat és fejlámpákat!

  A Speedfoxnál forgalmazunk mágnestalpas COB LED szerelőlámpát, STRONGLIGHT fejlámpát és 12 W-os, tölthető CREE LED reflektort is.

Rendezés:

Forgalmazott márkáink:

 

Milwaukee: bithegyek, mérőszalagok

IRWIN: csavarhúzók, fogók, behajtószárak, imbusz kulcsok

Schueller: szikék, kések, kesztyűk

Stanley: lemezvágó

Den Braven: vödrök

Festa: csavarhúzók, kalapácsok

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz