0

Szilikonok - Ragasztók - Tömítők

Legyen szó akár fém, fa, üveg, csempe, műanyag, stb. felületekről, rések és hézagok kitöltésére, illetve vízzárási és ragasztási feladatokra ideális megoldást kínálnak a szilikon tömítő és ragasztó paszták.

   
Webáruházunkban forgalmazott szilikon paszták között nem csak a három nagy csoport (Univerzális, Szaniter, Neutrális) termékei találhatóak meg, hanem hőálló, akvárium, üvegező, 600 ml-es nagy kiszerelésű szilikonok, és ezekhez kiegészítők is, mint: szilikon lehúzók (fugasimító), szilikon oldók megkötött, és friss szilikon eltávolításához is, és egyedi 360 fokban fordítható szilikoncsűcs is.

Forgalmazott márkáink: TKK, Tytan, DenBraven, Soudal, Mapei.

 • Akrilok

  Az akrilok legfőbb előnye a szilikonokkal szemben, hogy átfesthetőek, így sok helyzetben célszerű ezt a tömítőt használni.

   

  Webáruháunkban több márka több féle akrilját forgalmazzuk, vásárolhat TYTAN akrilt gipszkartonozáshoz, TYTAN Turbo és Prémium akrilt, valamint Den Braven Expres, stukkó tömítő és gipszkartonozó akrilt is.

 • Kartusos ragasztók

  A kartusos ragasztók csoportjába tartozik minden olyan ragasztó, vagy tömítő ragasztó, amely kinyomóval hordható fel a felületre.

  Ezekhez tartoznak a standard építési ragasztók, az erősragasztók (Mamut, Prohero, F-IX Expert), a vegyi dűbelek (Dűbelragasztók), tető, falburkolat és tükörragasztók.

 • Tömítők

  Itt a speciális területeken használható tömítők találhatók. Vásárolhat nálunk elektromos tömítőt, kályha- és tető tömítőt, karosszéria, parketta és fatömítőket is.

   

  Webáruházunkban a Den Braven, TYTAN, Soudal és a Murexin minőségi termékeit forgalmazzuk.

 • Kiegészítő termékek szilikonozáshoz

  Igényes minőségi szilikonozáshoz elengedhetetlen a jó szerszám.

   

  Webáruházunkban megtalálhatóak:

   - Szilikonkinyomók többféle változtban, köztük a nagy teherbírású Tytan Vector kartuskinyomó.

   - Minőségi Tytan fugasimító ( Szilikonlehúzó szett ) , amely nélkül nem lehet igényes rádiuszt húzni.

   - Friss, és megkötött szilikon eltávolítók. ( DenBraven szilikonoldó, Soudal szilikon eltávolító)

   - 360 fokban állítható szilikoncsúcs ( szilikon kartus csúcs) , amely a szaniter szerelvények nehezen megközelíthető helyeinek a tömítésekor nagy népszerűségre tett szert.

 • Szilikonok

  Webáruházunkban forgalmazott szilikon paszták között nem csak a három nagy csoport (Univerzális, Szaniter, Neutrális) termékei találhatóak meg, hanem hőálló, akvárium, üvegező, 600 ml-es nagy kiszerelésű szilikonok is. Így biztosan talál a forgalmazott termékeink közül Önnek megfelelőt.

Rendezés:

A szilikon termékek három nagy csoportba sorolhatóak: Univerzális, Neutrális, és Szaniter.

 

Az Univerzális, egy ecetsavas olcsóbb termék, mely hagyományos hézag kitöltésre alkalmas, de a benne lévő ecetsav és az az által létrejövő kémaiai reakció miatt, nem felhasználható üveg, tükrök, réz és horganyzott felületek tömítésére, ragasztására.

 

  A Neutrális szilikon, egy oxim tartalmú termék, amely kötetlenül felhasználható üveg, tükör, műanyag, réz, horganyzott, és cementtartalmú felületekhez.

 

A Szaniter szilikon egy gombásodás elleni adalékkal ellátott termék, amely megtalálható ecetsavas, és neutrális kivitelben is.

 

A szilikonok nem festhetőek!

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz