0

Kalapácsok-balták

A kalapácsok, gumikalapácsok és balták az építőiparban és az otthoni feladatok elvégzésében is gyakran nyújtanak segítséget, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

 

A minőségi FESTA termékeink közt megtalálható több méretű gumikalapács fanyelű és fémnyelű kivitelben, kőtörő kalapács, ácskalapács, üvegszálas nyelű kalapács és fanyelű kalapács 100 g-tól egészen 600 g-os tömegig. Ezen kívül forgalmazunk több féle fejszét is üvegszálas nyéllel.

 • Fémkalapácsok

  A kalapácsok az építőiparban és az otthoni feladatok elvégzésében is gyakran nyújtanak segítséget, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

  A minőségi FESTA termékeink közt megtalálható kőtörő kalapács, ácskalapács, üvegszálas nyelű kalapács és fanyelű kalapács 100 g-tól egészen 600 g-os tömegig.

 • Gumikalapácsok

  A gumikalapácsok az építőiparban és az otthoni feladatok elvégzésében is gyakran nyújtanak segítséget, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

  A minőségi FESTA termékeink közt megtalálható több méretű gumikalapács fanyelű és fémnyelű kivitelben és szilikonfejű kalapács is.

 • Fejszék-Balták

  A  balták és fejszék az otthoni feladatok elvégzésében és munkáink során is gyakran nyújtanak segítséget, így a Speedfox kínálatában is megtalálhatók.

  A minőségi FESTA termékeink közt megtalálható több féle fejsze is üvegszálas nyéllel.

Rendezés:

FESTA termékeink: kötörő kalapács, fejsze, gumikalapács, szilikonfejű kalapács, kalapács üvegszálas nyéllel, fenyelű kalapács, ácskalapács

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz