0

Külső ápolás

Egy autó igényes megjelenéséhez minőségi, és széleskörű megoldást nyújtanak a K2 és Prevent autóápolási termékei. 

 

Webáruházunkban megtalálja a külső karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 VAPRON fényszóró felújító szett, K2 NUTA törlőkendő, K2 mikroszálas autómosó kesztyű, K2 jégoldó, K2 AKRA motortisztító, K2 karceltávolító tej, K2 felnitisztító, K2 gumiápoló spray, vagy akár kedvezményes csomagajánlataink közül is válogathat!

 • Mikroszálas törlőkendők

  Ha autóját egyszerűen szeretné szebbé varázsolni, akkor válasszon a mikroszálas törlőkendőink közül! A K2 minőségi termékeit forgalmazzuk, mint a bőr törléséhez használt DUNLOP, az üvegre ajánlott NUTA törlőkendő, vagy akár egy teljes mikroszálas törlőkendő szett, de beszerezhet nálunk amikroszálas autómosó kesztyűt is.

 • Bogároldók

  Mindannyiunk által ismert probléma, amikor autómosás közben a bogarak eltávolításával vesződünk. Erre kínálunk megoldást a K2 kiváló minőségű rovaroldójával, bogáreltávolítójával és a Tagee pumpás rovaroldójával.

 • Üveg-és szélvédő tisztítók

  A szélvédőjéről a zavaró szennyeződéseket hatékonyan távolíthatja el a K2 kiváló minőségű termékeivel! Forgalmazunk multifunkciós tisztítószert, NUTA törlőkendőt, APC STRONG tisztító oldatot, NUTA PROFI szélvédő és üveg tisztítót az erős szennyeződésekre pedig ajánljuk a K2 Varázs szivacsot!

 • Kefék-Szivacsok

  Autója külsőjének szebbé varázslásához elengedhetetlen eszközök a szivacsok és kefék. Erre kínál megoldást a K2 autómosó szivacs, kerek és hosszúnyelű kefe, erős szennyeződéskhez pedig a K2 Varázs szivacs!

 • Autósampon-Wax

  Ha igényes autója külső megjelenésére, akkor válasszon az autósamponok és waxok közül! Forgalmazunk K2 autósampont és waxot CITROM illatváltozatban, DIPER tisztítószer koncentrátumot, PRÉMIUM autósampont és Xintex Wash & Wax autósampont is.

 • Aktív habok előmosáshoz

  Minőségi aktív habok a K2-től és a Nerta-tól! Kínálatunkban megtalálható K2 BORA PLUS előmosó aktív hab, Energy Frui/Blueberry aktív hab, vagy teljes K2 előmosás csomag aktív habbal. A Nerta-tól pedig a Carnet Jumbo Extra és aTruck Cleaner aktívhabot kínáljuk.

 • Viaszok-Waxok

  Ha igényes autója külső megjelenésére, akkor használjon viaszokat és waxokat, hiszen ezek használatával frissíteni tudja autója megjelenését és fel tudja eleveníteni a kifakult színt. Erre tökéletes megoldás lehet a K2 COLOR MAX színező viasz (több féle színben), a GOLD SPECTRUM szintetikus viasz, vagy a MOTOFIX polírozó wax.

 • Műanyag- és gumiápoló

  Az autójának gumi és műanyag felületeinek ápolására, javítására a K2 termékeit kínáljuk kedvező áron. Válasszon K2 Profi polírozó csomagot, SIGMA gumi és műanyag ápoló gélt, BONO BLACK műanyag ápoló pasztát, vagy gumiápoló sprayt!

 • Felnitisztítók

  A felni az autónk egy fontos és látványos eleme, ezért fontos nagy figyelmet fordítani a tisztán tartásukra. Vásároljon ehhez kiváló minőségű K2 pumpás FELIX, vagy ROTON PROFI felnitisztítót pumpás, vagy kannás kiszerelésben!

Rendezés:

Webáruházunkban megtalálja a külső karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 VAPRON fényszóró felújító szett, K2 NUTA törlőkendő, K2 mikroszálas autómosó kesztyű, K2 jégoldó, K2 AKRA motortisztító, K2 karceltávolító tej, K2 felnitisztító, K2 gumiápoló spray, vagy akár kedvezményes csomagajánlataink közül is válogathat!

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz