0

Karbantartás

Egy autó igényes megjelenéséhez minőségi, és széleskörű megoldást nyújtanak a K2 és Prevent autóápolási termékei. 

 

Webáruházunkban megtalálja a karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 hűtőfolyadék, K2 ékszíj csúszásgátló spray, K2 klímatisztító spray, K2 defektjavító spray, Prevent féktisztító, és még sok más minőségi terméket.

 • Téli kiegészítők

  A télre való felkészüléshez vásároljon webáruházunkban jégkaparót, hókefét, K2 aktívhabot, jégoldó sprayt, vagy akár egy teljes téli ajándékcsomagot vödörrel!

 • Ragasztók autóhoz

  Ha autójában bármi eltörik, vagy rögzítésre vár, vásároljon webáruházunkban erre kifejlesztett ragasztókat! Választhat K2 kétkomponensű fémragasztót, csavarrögzítő ragasztót, pillanatragasztót, K2 hűtőtömítőt, kárpitragasztót, vagy akár hőálló szilikon tömítő pasztát is.

 • Szélvédőmosó folyadékok

  Ha szélvédőmosó folyadékot keres, vásároljon webáruházunkban Acivendrive téli (-60 C°-ig), vagy nyári változatot, de K2 víztaszító szélvédő kezelő sprayt is talál nálunk, mely az esős napokon kiváló szolgálatot nyújt.

 • Hűtőfolyadékok

  Ha hűtőfolyadékot keres, webáruházunkban széles kínálatból választhat. A K2 KULER hűtőfolyadékai közül a G11, G12 és G13 kategória -35 C°-ig vagy -70 C°-ig használható verziójából 1 és 5 literes kiszerelés is elérhető. K2 RADIATOR FLUSH hűtőrendszer tisztítót és K2 hűtőtömítőt is forgalmazunk.

 • Lámpa-és szélvédő javítók-fényezők

  A karceltávolítás és az elöregedett fényszórók javítása az autóápolás egyik fontos eleme. Nálunk kiváló minőségű K2 fényszóró javítót, karceltávolítót, GLASS DOCTOR szélvédő javítót, polírozó pasztát, vagy akár egész polírozó csomagot vásárolhat! A törött tükrökre pedig a LOCTITE tükör ragasztó jelent megoldást.

 • Motortisztítók-Erős szennyeződés eltávolítók

  Ha szükségessé vált motorjának tisztítása, vagy makacs szennyeződést szeretne eltávolítani, akkor válasszon az alábbi termékek közül! Forgalmazunk K2 motortisztítót, lánctisztító sprayt, rozsdaeltávolítót, kéztisztítót és rendkívül kedvező árú PREVENT féktisztítót is.

 • Speciális karbantartási kiégészítők

  A speciális karbantartási kiegészítők közt autójához a mindennapokban használt eszközöket találja, mint a K2 páramentesítő, lánckenő spray, szilikonzsír spray, rozsdaoldó, fékfolyadék, vagy az erős ragasztásokhoz a K2 kétkomponensű fémragasztó. Itt vásárolhat kedvező áron PREVENT féktisztítót is.

 • Karbantartási zsírok

  Vásároljon kiváló minőségű K2 karbantartási zsírokat! Webáruházunkban K2 rézpasztát, szilikonsprayt, csavarlazítót, fékrendszer zsírt, multi sprayt, és még sok egyéb haszos terméket beszerezhet autója karbantartásához.

 • Klímatisztítók

  A K2 termékein kersztül hatásos megoldást biztosítunk autója klímájának tisztításához. Válasszon K2 klimatisztító sprayt CHERRY, BLUEBERRY, vagy CITROM illatváltozatban, vagy vásároljon KLIMA DOKTOR-t, azaz klímatisztító habot!

Rendezés:

Webáruházunkban megtalálja a karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 hűtőfolyadék, K2 ékszíj csúszásgátló spray, K2 klímatisztító spray, K2 defektjavító spray, Prevent Féktisztító és még sok más minőségi terméket.

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz