0

Alapozás - Vízszigetelés

A felületkezelés egyik legfőbb eleme a megfelelő alapozás és a vízszigetelé, webáruházunkban ehhez nyújtjuk sokféle termékünkkel mindig a legjobb megoldást.

 

Nálunk megtalálható univerzális alapozó, beltéri alapozó, mélyalapozó, akril alapozó, flaszterfugázást könnyítő alapozó és több féle tapadóhíd is. A forgalmazott márkáink a Sopro, Tytan, Mapei Eco Prim, Mapei PRIMER és a Den Braven. Széles választékunkkal alapozót kínálunk betonra, falra, fára, fémre és padlóra is.

 • Vízszigetelők - Tapadóhidak

  A vízszigetelők beltéren és kültéren egyaránt használható vízzáró réteget létrehozó bevonatok, ilyen az álatlunk forgalmazott TKK Hidroblocker is. 

   

  A tapadóhidak olyan alapozók, amelyek a megfelelő tapadást segítik elő a vakolóanyagok, kiegyenlítők és ragasztóhabarcsok esetén, ilyen a Den Braven RL tapadóhíd és a Mapei ECO PRIM GRIP plus is.

 • Alapozók

  A felületkezelés egyik legfőbb eleme a megfelelő alapozás, webáruházunkban ehhez nyújtjuk sokféle termékünkkel mindig a legjobb megoldást.

   

  Nálunk megtalálható univerzális alapozó, beltéri alapozó, mélyalapozó, akril alapozó és flaszterfugázást könnyítő alapozó is. A forgalmazott márkáink a Sopro, Tytan, Mapei Eco PrimMapei PRIMER és a Den Braven. Széles választékunkkal alapozót kínálunk betonra, falra, fára, fémre és padlóra is.

 • Olajok

  Webáruházunkban Sopro zsaluleválasztó olajat és lenolajat forgalmazunk. 

   

  A zsaluleválasztó olajat fa és fém zsaluk esetén is használhatjuk, segítségével a könnyebb zsaluzás mellett elszíneződésmentes betont is kapunk. A lenolajat elsősorban a fa felületek felületi kezelésére alkalmazhatjuk.

Rendezés:

Forgalmazott márkáink:

Murexin, Mapei PRIMER, Tytan, Den Braven: mélyalapozó, univerzális alapozó

Mapei Eco Prim: beltéri alapozó, akril alapozó

TKK Hydroblocker vízszigetelő

Mapei ECO PRIM, Sopro, Den Braven: tapadóhíd

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz