0

Higiénia

   A  MACO kiváló hatékonyságú kéztisztító és kézápoló termékcsalád, ahol nem csak a minőség prioritás, hanem a fejlesztések során óriási energiát fektet az egészséges kéz    megőrzésére is.

 

   A MACO kéztisztítószereknek súroló hatása természetes anyagoknak köszönhető, nem tartalmaznak semmilyen oldószert, így allergén anyagokat sem amik kiszárítanák a bőrt.

   A MACO ORANGE közepes szennyeződés eltávolítására alkalmas kéztisztító, otthoni munkák elvégzésénél, vagy építőipari kivitelezők részére ajánlott.

   A MACO SPECIAL erős szennyeződés eltávolítására alkalmas kéztisztító, autószerelőknek, vagy építőipari kivitelezők részére ajánlott.

   A MACO HAND PROTECT egy folyékony kesztyű, amely rendkívül hatékonyan megvédi a bőr pórusait a szennyeződésektől, kényelmes munkavégzést biztosít. 

   

 • Erős szennyeződésre

  A MACO HAND CLEANER SPECIAL erős szennyeződés eltávolítására alkalmas kéztisztító, autószerelőknek, vagy építőipari kivitelezők részére ajánlott.

   

  A MACO HAND PROTECT egy folyékony kesztyű, amely rendkívül hatékonyan megvédi a bőr pórusait a szennyeződésektől, kényelmes munkavégzést biztosít. 

   

  Műhelye van? Háztartási helység? Használjon MACO CX-4 fali adagolót, utántöltős patronnal - egyszerű, és kényelmes.

 • Közepes szennyeződésre

  A MACO HAND CLEANER ORANGE közepes szennyeződés eltávolítására alkalmas kéztisztító, otthoni munkák elvégzésénél, vagy építőipari kivitelezők részére ajánlott.

   

  A MACO HAND PROTECT egy folyékony kesztyű, amely rendkívül hatékonyan megvédi a bőr pórusait a szennyeződésektől, kényelmes munkavégzést biztosít. 

   

  Műhelye van? Háztartási helység? Használjon MACO CX-4 fali adagolót, utántöltős patronnal - egyszerű, és kényelmes.

   

   

 • Szemetes zsákok-Kukák

  A szemeteszsákok, kukák és lapátok minden építkezés elengedhetetlen kellékei manapság, de a háztartásban is mindenhol megtalálhatók.

   

  Webáruházunkban több féle típusú és méretű Schuller szemeteszsákot megtalál, a 60 l-es sittes zsáktól egészen a 240 literes szemeteszsákig.

Rendezés:

A MACO termékcsalád használata:

1) Munkavégzés előtt mosson kezet ( MACO Special, vagy MACO Orange termékcsalád)

2) Kenjen a kezére egy mogyorónyi MACO HAND Protect folyékony kesztyűt, és várja meg míg felszívódik.

3) Munkavégzés után ismét mosson kezet, és ha szükséges használja a MACO kéztörlőt amely az esetleges makacs szennyeződéseket hatékonyan eltávolítja.

4) Utána pedig használja a MACO HAND CARE Lotion kézápoló krémet a teljes regerenálódás érdekében.

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz