0

Illatosítók

Egy autó komfortos belső légteréhez sokak számára elengedhetetlen élmény a kellemes illat, erre nyújtanak megoldást a K2 autóillatosítók.

 

Webáruházunkban megtalálja a K2 autóillatosítók tégelyes (K2 FLORIDA), légáteresztő hálós (K2 ROKO) fakupakos, és pumpás változatát is!

  • Tasakos illatosítók

    Egy autó komfortos belső légteréhez sokak számára elengedhetetlen élmény a kellemes illat, erre nyújtanak megoldást a K2 autóillatosítók. Az illatosítók közt megtalálható a ROKO illatosító több féle illatváltozatban (New Car, Vanilia, Jasmine, Coffee, Man, Lemon), és az ARLO illatosító is.

  • Fakupakos illatosítók

    Egy autó komfortos belső légteréhez sokak számára elengedhetetlen élmény a kellemes illat, erre nyújtanak megoldást a K2 autóillatosítók. A fakupakos illatosítók az illatosítók egy igényes megjelenésű típusa, melyből nálunk sok illatváltozatot beszerezhet (KÁVÉ, CITRUS, AUTÓ, EPER, FRESH, ALMA, VANÍLIA, LEATHER)!

  • Dobozos-permetezős illatosítók

    Egy autó komfortos belső légteréhez sokak számára elengedhetetlen élmény a kellemes illat, erre nyújtanak megoldást a K2 autóillatosítók. A dobozos illatosítők előnye, hogy szabályozható az intenzitásuk. Beszerezhető nálunk K2 MAXO, FLORIDA, tégelyes és pumpás illatosító is sok féle illatváltozatban (OCEAN, VANILIA, EPER, MANDARIN, NEW CAR, LEMON)!

Rendezés:

Webáruházunkban megtalálja a K2 autóillatosítók tégelyes (K2 FLORIDA), légáteresztő hálós (K2 ROKO) fakupakos, és pumpás változatát is!

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz