0

Belső ápolás

Egy autó igényes megjelenéséhez minőségi, és széleskörű megoldást nyújtanak a K2 és Prevent autóápolási termékei. 

 

Webáruházunkban megtalálja a belső karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 bőrtisztító, K2 bőrápoló, K2 páramentesítő spray, K2 kárpittisztító, K2 műszerfal ápoló, K2 szőnyegtisztító, vagy akár kedvezményes csomagajánlataink közül is válogathat!

 • Törlőkendők

  Ha autóját egyszerűen szeretné szebbé varázsolni, akkor válasszon a törlőkendőink közül! A K2 minőségi termékeit forgalmazzuk, mint a bőr törléséhez használt DUNLOP, az üvegre ajánlott NUTA törlőkendő, műszerfal ápoló kendő vagy akár egy teljes mikroszálas törlőkendő szett, de beszerezhet nálunk amikroszálas autómosó kesztyűt is.

 • Műszerfalápolók

  Ha műszerfalát szeretné újra az új állapotában látni, akkor használja a K2 műszerfalápoló termékeit! Széles kínálatunkban megtalálható pumpás ÚJ AUTÓ és Extra műszerfalápoló, több illatban elérhető műszerfalápoló  spray (CITROM, EPER, KÁVÉ, LEVENDULA...), alkoholos felületfertőtlenítő, tisztító ecset is, és műszerfalápoló törlőkendő is.

 • Műanyag tisztítók-ápolók

  Autója műanyag felületeinek ápolására, tisztítására a K2 termékeit kínáljuk kedvező áron. Válasszon K2 műanyag tisztító/felújítót, műanyag ápolót, Varázs szivacsot az erős szennyeződésekhez, polírozó szettett vagy BONO BLACK műanyag ápoló pasztát!

 • Bőr tisztítók-ápolók

  A bőr felületek könnyen elöregedhetnek autójában, ha nem fordít megfelelő gondot az ápolásra, tisztításra. Erre nyújtunk megoldást a K2 minőségi termékeivel, mint a szórófejes EXTRA bőrtisztító, LETAN bőrápoló, bőr és kárpittisztító kefe, vagy akár egy egész bőrtisztító és ápoló szett.

 • Autókozmetikai kiégészítők

  Az autókozmetikai kiegészítők közt hasznos eszközöket talál autója külsőjének mindennapi karbantartásához. Választhat K2 multifunkciós tisztítószert, kavicsfelverődés elleni sprayt, Varázs szivacsot az erős szennyeződésekre, és fémpolírozó pasztát is.

 • Kárpit-és szőnyeg tisztítók-ápolók

  A kárpit és szőnyeg tisztítása autónkban egy rendszeres és fontos feladat. Használjon ehhez K2 kárpit és szőnyegtisztító mosószert, pumpás kárpittisztítót, TAPIFLEX kárpitragasztót, bőr és kárpittisztító kefét, vagy Varázs szivacsot az erős szennyeződéskre!

Rendezés:

Webáruházunkban megtalálja a belső karbantartáshoz szükséges autóápolási termékeket: K2 bőrtisztító, K2 bőrápoló, K2 páramentesítő spray, K2 kárpittisztító, K2 műszerfal ápoló, K2 szőnyegtisztító, vagy akár kedvezményes csomagajánlataink közül is válogathat!

Az online fizetést az OTP SimplePay biztosítja.

 Munka. Bizalom. Eredmény.

 

 

 

 

Cookie beállítások

4320 Nagykálló, Külterület hrsz 0644/6/A

+36302177479

info@speedfox.hu

Nyitvatartás: 7-17 (csak csomagátvétel)

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Végösszeg:
0 Ft
(0 Ft + ÁFA )
Tovább a kosárhoz